10 рецептів масок для обличчя з огірків, які заспокоять вашу шкіру

Категорії

Хоча ми любимо змішувати коктейлі з огірком, варто пам’ятати, що цей член сімейства гарбузових також є одним із найвідоміших протизапальних рослинних препаратів природи для місцевого застосування. Огірки містять амінокислоти та мінерали, які сприяють зміцненню та регенерації ваших клітин. Крім того, вони природно охолоджують, мають антибактеріальну дію, знімають набряк і заспокійливо діють на шкіру.

Використовуйте цілющу силу цього фрукта — так, він класифікується як фрукт — у своїй рутині краси за цими рецептами домашньої огіркової маски для обличчя. Від прищів до сонячних опіків, ви можете використовувати огірки практично для будь-якого типу шкіри або захворювання.

10 рецептів масок для обличчя з огірків, які заспокоять вашу шкіру


1. Заспокойте сонячний опік за допомогою цієї маски з огіркового йогурту.
Ваша шкіра випити цю охолоджуючу маску завдяки багатим водою, протизапальним огіркам [джерело], які містять високий рівень кофеїнової кислоти, щоб зменшити набряк і подразнення.

1/2 огірка, протертого в пюре
2 столові ложки простого йогурту
Нанесіть суміш і розслабтеся на 15 хвилин. Змийте прохолодною водою.

Зніміть затягування за допомогою маски з огіркового льоду.
2. Зніміть затягування за допомогою огіркової крижаної маски.
Огірковий льодовий масаж - ідеальний спосіб зменшити набряклість шкіри. Лід звужує судини, огірок знімає набряк, а масаж виштовхує рідину з тканин.

1 огірок
Форма для льоду
Пюрируйте 1 огірок і вилийте у форму для льоду. Заморозити. За потреби розтерти кубик по шкірі круговими рухами, починаючи від чола і просуваючись до шиї.

3. Зітріть гусячі лапки огірковою маскою для очей.
Ця зволожуюча маска для очей швидко розгладжує тонкі зморшки, щоб мінімізувати появу гусячих лапок. Мед забирає вологу з огірків в клітини під поверхнею шкіри, тоді як банан багатий калієм, який допомагає клітинам утримувати вологу.

1/4 стиглого банана
1/4 огірка, очищеного
1 столова ложка меду
Збийте інгредієнти разом у блендері до однорідності. Охолодіть протягом 30 хвилин. Нанесіть під очі, залиште на 15 хвилин, потім змийте. Охолоджуйте всі додаткові продукти протягом 1 тижня.

Заспокойте роздратовану шкіру за допомогою огіркового крему.
4. Заспокойте роздратовану шкіру за допомогою огіркового крему.
Поєднуйте охолоджуючий огірок і протизапальну, цілющу овес [джерело], щоб заспокоїти та зволожити запалену шкіру.

1 невеликий огірок, очищений і подрібнений
1/2 склянки вівса
1 столова ложка простого йогурту
Змішайте інгредієнти в невеликій мисці, щоб утворити пасту. Нанесіть пасту на роздратовану шкіру і розслабтеся протягом 20 хвилин. Змийте прохолодною водою.

5. Отримайте сяючу шкіру за допомогою томатно-огіркової маски.
Скористайтеся літніми продуктами для цієї маски для освітлення шкіри, яка допомагає при акне, а також плямах або нерівномірному обличчі.

1/2 томата
1/4 неочищеного огірка
2 столові ложки свіжої петрушки
Змішайте всі інгредієнти разом, поки не отримаєте однорідну консистенцію. Нанесіть суміш на обличчя і шию і залиште на 10 хвилин. Змийте теплою водою, а потім нанесіть зволожуючий крем. Зберігайте залишки в холодильнику і використовуйте протягом 7 днів.

Розгладьте тонкі лінії за допомогою подушечок з огіркового соку.
6. Розгладьте тонкі лінії за допомогою подушечок з огіркового соку.
Висушуючі ультрафіолетові промені виділяють вологу з нашої шкіри, роблячи зморшки ще більш помітними. Надвисокий вміст води в огірках зволожує та розгладжує шкіру. Вміст кремнію в огірках покращує еластичність [джерело], щоб шкіра виглядала молодою та пружною.

1/2 огірка, неочищеного
2 столові ложки дистильованої або рожевої води
Ватні диски
Розімніть огірок водою і перелийте суміш через дрібне ситечко в чисту пляшку з розпилювачем. Охолодіть рідину, рясно нанесіть на ватні диски і нанесіть на очі. Залишки зберігаються в холодильнику 2 тижні.

7. Маска з огірка та алое.
Олія чайного дерева - це дивовижний (і дуже потужний) інгредієнт для догляду за шкірою, який робить більше, ніж просто позбавляє від прищів. Він має антибактеріальну дію — усуває прищі, вбиваючи бактерії, що сприяють виникненню прищів .

Чайне дерево також є протизапальним засобом, заспокоює шкіру, яка почервоніла та запалена від висипань. У поєднанні з огірком, ще одним заспокійливим і зволожуючим інгредієнтом, ця маска стає надзвичайно потужною, щоб заспокоїти роздратовану шкіру миттєво.

Алое і огірок заспокоять запалену шкіру, а насіння огірка багаті калієм і вітаміном Е.

4 столові ложки гелю алое вера
2 краплі олії чайного дерева (більше може викликати подразнення, тому не перестарайтеся)
1/2 очищеного огірка
Добре перемішайте всі інгредієнти і нанесіть на обличчя кінчиками пальців або пензлем для обличчя. Залиште на 10–15 хвилин.

8. Зволожуйте суху шкіру маскою з огірком та яйцем.
Заспокійлива прохолода огірка освіжає, коли він очищає, роблячи цю м’яку очищувальну маску достатньо ніжною для чутливої ​​шкіри. Мед і яєчний жовток, два пом’якшувальні речовини, які зволожують захисний бар’єр шкіри.

1/3 огірка
1 яєчний жовток
2 столові ложки меленого мигдалю
2 столові ложки меду
2 столові ложки вівсянки, меленої
Наріжте огірок уздовж і подрібніть в блендері. Додайте додаткові інгредієнти і перемішуйте протягом 30 секунд. Нанесіть на суху шкіру і залиште на 15 хвилин. Промийте теплою водою і висушіть.

9. Зволожуючий огірковий гель для очей.
Цей зволожуючий гель заспокоює і заспокоює втомлені очі. Огірковий сік і алое вера діють як розчинний напій води для вашої шкіри, зволожуючи спраглий клітини.

1 столова ложка гелю алое вера
1 чайна ложка огіркового соку
1/4 чайної ложки кукурудзяного крохмалю
1 столова ложка гамамелісу
З’єднайте алое, огірок і кукурудзяний крохмаль і перемішайте. Злегка підігрійте на пароварці, але не перегрівайте і не доводьте до кипіння. Зніміть з вогню і додайте гамамеліс.

Повністю охолодити, потім перекласти в стерильний контейнер. Нанесіть під очі крапковими рухами вгору, але будьте обережні, щоб не натягнути шкіру. Зберігайте залишки в холодильнику 1 тиждень.

Підтримуйте шкіру природним шляхом за допомогою пробіотичної маски з огірками від прищів


10. Підтримуйте шкіру природним шляхом за допомогою пробіотичної маски від прищів.
Природні протизапальні дії огірка надають цій масці заспокійливу дію на шкіру. Він також забезпечує пробіотики для живлення мікробіома вашої шкіри.

1/2 огірка, протертого в пюре
2 столові ложки простого йогурту
1 пробіотична капсула
З’єднайте вищевказані інгредієнти і нанесіть товстим шаром на обличчя. Відпочити 15 хвилин, потім змити прохолодною водою і висушити.

 

Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину