Бальзам для губ Конопля

Немає на складі
В наявності
0,00 грн
47,00 грн
+
Способи доставки
  • Самовивіз з Нової пошти
  • Кур'єр Нової Пошти
  • Самовивіз з магазину
  • Інші транспортні служби
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • Приват 24
  • WebMoney
Опис

5.5 г

Відгуки
Ірина
30.12.2021, 18:16
Чудовий бальзам!Максимальне зволоження
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані статті
Масло ши в косметеці
Масло ши в косметеці

Масло ши – це жир, який витягують з горіхів дерева ши. Він твердий при високих температурах і має майже білий колір або колір слонової кістки. Дерева ши походять із Західної Африки, і більшість масла ши все ще походить з цього регіону.

Масло ши використовується як косметичний інгредієнт протягом століть. Висока концентрація вітамінів і жирних кислот у поєднанні з консистенцією, яка легко наноситься, робить його чудовим продуктом для розгладження, заспокоєння та кондиціонування шкіри.

Цікаво? Ось 22 причини додати його до свого розпорядку, як його використовувати та багато іншого.

1. Воно безпечне для всіх типів шкіри
Масло ши технічно є продуктом з горіхів. Але на відміну від більшості продуктів з деревних горіхів, у ньому дуже мало білків, які можуть викликати алергію.

Насправді немає медичної літератури, яка б документувала алергію на місцеве масло ши.

Масло ши не містить хімічних подразників, які, як відомо, сушать шкіру, і воно не закупорює пори. Він підходить практично для будь-якого типу шкіри.

2. Це зволожує
Масло ши зазвичай використовується для його зволожуючого ефекту. Ці переваги пов’язані з вмістом жирних кислот ши, включаючи лінолеву, олеїнову, стеаринову та пальмітинову кислоти.

При місцевому застосуванні ши ці олії швидко вбираються шкірою. Вони діють як «пережирюючий» засіб, відновлюючи ліпіди та швидко створюючи вологу.

Це відновлює бар’єр між вашою шкірою та зовнішнім середовищем, утримуючи вологу та зменшуючи ризик сухості.


3. Це не зробить вашу шкіру жирною
Масло ши містить високі рівні лінолевої та олеїнової кислот. Ці дві кислоти врівноважують один одного. Це означає, що масло ши легко поглинається шкірою і не зробить вашу шкіру жирною після нанесення.

РЕКЛАМА


4. Він має протизапальну дію
Встановлено, що рослинні ефіри масла ши мають протизапальні властивості.

При нанесенні на шкіру ши запускає цитокіни та інші запальні клітини, щоб уповільнити їх вироблення.

Це може допомогти мінімізувати подразнення, викликане факторами навколишнього середовища, такими як суха погода, а також запальними захворюваннями шкіри, такими як екзема.

5. Це антиоксидант
Масло ши має значний рівень вітамінів А і Е, що означає, що воно сприяє сильному антиоксидантній активності.

Антиоксиданти є важливими агентами проти старіння. Вони захищають клітини шкіри від вільних радикалів, які можуть призвести до передчасного старіння та тьмяної шкіри.


6. Це антибактеріальний ефект
Дослідження 2012 року показує, що пероральні дози екстракту кори ши можуть призвести до зниження антимікробної активності у тварин.

Хоча необхідні додаткові дослідження, це може свідчити про можливу антибактеріальну користь для людей.

Через це деякі припускають, що місцеве застосування може зменшити кількість бактерій, що викликають акне, на шкірі.

7. Це протигрибковий засіб
Продукти з дерева ши були визнані потужними інгредієнтами для боротьби з шкірними інфекціями, викликаними грибками.

Хоча масло ши не може лікувати всі види грибкової інфекції, ми знаємо, що воно вбиває спори грибів, які викликають стригучий лишай і мікоз стоп.

8. Це може допомогти запобігти виникненню прищів
Масло ши багате різними видами жирних кислот. Цей унікальний склад допомагає очистити вашу шкіру від зайвого жиру (шкірного сала).

У той же час масло ши відновлює вологу вашій шкірі та фіксує її в епідермісі, тому ваша шкіра не пересихає і не відчувається «здратованим» жиром.

Результатом є відновлення природного балансу масел у вашій шкірі, що може допомогти зупинити прищі до того, як вони з’являться.

9. Він сприяє прискоренню вироблення колагену
Масло ши містить тритерпени. Вважається, що ці природні хімічні сполуки дезактивують руйнування колагенових волокон.

Це може звести до мінімуму появу тонких зморшок і привести до того, що шкіра стане пухкою.

10. Він сприяє регенерації клітин
Зволожуючі та антиоксидантні властивості ши працюють разом, щоб допомогти вашій шкірі генерувати здорові нові клітини.

Ваше тіло постійно створює нові клітини шкіри і позбавляється від мертвих клітин шкіри. Ви насправді позбавляєтеся від 30 000 до 40 000 старих клітин шкіри щодня.

Зверху розташовуються мертві клітини шкіри. Нові клітини шкіри утворюються в нижній частині верхнього шару шкіри (епідермісу).

Завдяки правильному балансу вологи на поверхні вашої шкіри у вас буде менше мертвих клітин шкіри, які заважають регенерації свіжих клітин в епідермісі.

11. Це може допомогти зменшити появу розтяжок і рубців
Вважається, що масло ши зупиняє розмноження келоїдних фібробластів — рубцевої тканини — і одночасно стимулює ріст здорових клітин, щоб зайняти їхнє місце.

Це може допомогти вашій шкірі загоїтися, мінімізуючи появу розтяжок і рубців.

12. Це може допомогти зменшити появу тонких ліній і зморшок
Підвищуючи вироблення колагену та сприяючи утворенню нових клітин, масло ши може допомогти зменшити те, що дослідники називають фотостарінням — зморшки та тонкі лінії, які можуть створити на шкірі стрес із навколишнього середовища та старіння.

13. В забезпечує додатковий захист від сонця
Масло ши не можна використовувати саме по собі як ефективний сонцезахисний крем.Але використання масла ши на шкірі дає вам додатковий сонцезахистнийний ефект.

4. Це може допомогти запобігти ламкість волосся
Масло ши не вивчалося спеціально на предмет його здатності зміцнювати волосся.

Але одне дослідження 2017 року показало, що хімічно подібна західноафриканська рослина робить волосся значно більш стійкими до ламкості.

15. Це може допомогти в лікуванні лупи
Одним із способів лікування лупи (атопічного дерматиту) є відновлення вологи сухій і роздратованій шкірі голови.

Один огляд 2018 року показав, що масло ши в поєднанні з іншими зволожуючими засобами може допомогти зменшити лусочки лупи та зменшити ризик спалаху.

Потрібні додаткові дослідження, щоб визначити, наскільки ефективним є ши, якщо використовувати його окремо.

16. Це може допомогти заспокоїти такі захворювання, як екзема, дерматит і псоріаз
Протизапальні властивості ши допомагають заспокоїти шкіру та зменшити свербіж. Це може виявитися особливо корисним при запальних захворюваннях шкіри, таких як екзема та псоріаз.

Ши також швидко поглинається, що може означати швидке полегшення при спалахах.

Дослідження навіть припускають, що масло ши може працювати так само добре, як і лікувальні креми при лікуванні екземи.

17. Це може допомогти заспокоїти сонячні та інші опіки шкіри
Дослідження припускають, що олії можуть бути корисними для поверхневих (першого ступеня) опіків шкіри, таких як сонячні опіки.

Протизапальні компоненти ши можуть зменшити почервоніння та набряк. Його компоненти жирних кислот також можуть заспокоїти шкіру, утримуючи вологу під час процесу загоєння.

Хоча дослідники в цьому дослідженні встановили, що використання масла ши, алое вера та інших натуральних продуктів є звичайним явищем, необхідні додаткові дослідження, щоб оцінити їх ефективність.

18. Це може допомогти заспокоїти укуси комах
Масло ши традиційно використовувалося для заспокоєння укусів бджіл і укусів комах.

Анекдотичні дані свідчать про те, що масло ши може допомогти зняти набряк, який можуть викликати укуси та укуси.

Тим не менш, немає жодних клінічних досліджень, які б підтвердили це.

Якщо ви відчуваєте сильний біль і набряк від укусів або укусів, зверніться до лікаря і дотримуйтесь перевірених методів лікування.

19. Це може сприяти загоєнню ран
На додаток до зменшення основного запалення, ши також пов’язаний з ремоделюванням тканин, що має вирішальне значення для лікування ран.

Його захисні жирні кислоти також можуть допомогти захистити рани від подразників навколишнього середовища під час процесу загоєння.

20. Це може допомогти полегшити біль при артриті
Артрит викликається основним запаленням в суглобах.

Дослідження на тваринах 2016 року про концентрат олії ши свідчить про те, що він може допомогти зменшити запалення, а також захищає суглоби від подальшого пошкодження.

Хоча це дослідження було зосереджено на колінних суглобах, ці потенційні переваги можуть поширюватися на інші частини тіла.

21. Це може допомогти заспокоїти біль у м’язах
М’язи, які були надмірно розтягнуті, можуть постраждати від запалення та скутості, оскільки ваше тіло відновлює м’язову тканину.

Масло ши може допомогти хворим м’язам так само, як і біль у суглобах — зменшуючи запалення.

22. Це може допомогти зменшити нежить
Дослідження 1979 року показало, що масло ши може допомогти зменшити закладеність носа.

При використанні в назальних краплях масло ши може зменшити запалення в носових ходах.

Це також може допомогти зменшити пошкодження слизової, що часто призводить до закладеності носа.

Ці ефекти можуть бути корисними при лікуванні алергії, синуситу або звичайної застуди.

Звідки беруться всі ці переваги?
Переваги масла ши випливають із його хімічного складу. Масло ши містить такі кислоти:

лінолева, пальмітинова, стеаринова та олеїнова жирні кислоти, інгредієнти, які збалансують жири на вашій шкірі
вітаміни A, E і F, вітаміни-антиоксиданти, які сприяють кровообігу і здоровому росту клітин шкіри
тригліцериди, жирова частина горіха ши, яка живить і кондиціонує вашу шкіру
цетилові ефіри, воскова частина масла з горіхів ши, яка кондиціонує шкіру та затримує вологу


Майте на увазі, що точний склад залежить від того, звідки зібрано горіхи ши. Ви також можете знайти масло ши, змішане з доданими інгредієнтами, такими як масло чайного дерева або лаванди.

Як використовувати масло ши
На шкірі
Ви можете наносити масло ши безпосередньо на шкіру. Сире, нерафіноване масло ши легко намазувати.

Ви можете пальцями взяти з банки чайну ложку масла ши, а потім втерти його в шкіру, поки воно повністю не вбереться.

Масло ши є слизьким і може не дати макіяжу прилипати до обличчя, тому ви можете наносити його на ніч перед сном.

На волоссі
Сире масло ши також можна наносити безпосередньо на волосся.

Якщо ваше волосся від природи кучеряве або пористе, подумайте про використання масла ши як кондиціонера. Переконайтеся, що ваше волосся ввібрало більшу частину масла ши перед змиванням і укладкою, як зазвичай. Ви також можете використовувати невелику кількість масла ши в якості кондиціонера.

Якщо ваше волосся від природи пряме, тонке або тонке, подумайте про використання масла ши на кінчиках волосся. Нанесення масла ши на коріння може призвести до маслянистого наросту.

Зберігання
Зберігати масло ши слід трохи нижче кімнатної температури, щоб воно затверділо

Тваринні складники у косметиці
Тваринні складники у косметиці
13 бюджетних рецептів краси
13 бюджетних рецептів краси
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину