Трояндова вода-універсальний еліксир

Категории

Рожева вода або Гулаб Джал звучить як щось королівське, принаймні для нас, мультикультурних людей 21 століття. Екстракція ефірної олії є одним з найпоширеніших застосувань для троянд. Ця олія також використовується для ароматизації чаю, виготовлення парфумів тощо. Іншим поширеним способом використання троянд є приготування рожевої води, яка є побічним продуктом трояндової олії. Наші саморобки краси максимально використовують переваги рожевої води.

У цій публікації ви дізнаєтеся:

Як використовувати рожеву воду для сяючої шкіри
Як використовувати трояндову воду для очей
Як використовувати рожеву воду для сухої шкіри
Як зробити спрей з трояндової води
7 переваг рожевої води, які змінять ваше життя


№1. Трояндова вода заспокоює запалення шкіри
трояндова вода

Трояндова вода чудово підходить для шкірних захворювань, таких як екзема або псоріаз. Протизапальні властивості чистої рожевої води заспокоюють свербіж і подразнення, викликані цими станами.

Якщо ваша шкіра потребує оздоровлення, прочитайте нашу публікацію про всі переваги трояндової води для шкіри.

№2. Трояндова вода зменшує набряки в очах
трояндова вода
Просто скористайтеся спреєм з трояндової води, щоб розбризкувати трохи на ватяні кульки. Нанесіть ватку на очі, ляжте на спину і розслабтеся протягом десяти хвилин. Ви також можете використовувати рожеву воду для темних кіл, але це займе 3-4 тижні, щоб показати результати, якщо використовувати їх регулярно.

№3. Трояндова вода має антисептичну та антибактеріальну дію
Трояндова вода має протигрибкові та антибактеріальні властивості, що робить її активним інгредієнтом проти інфекцій. Трояндова вода для очей може бути корисною альтернативою використання водопровідної води для очищення очей, якщо в них потрапить подразник. Однак слід подбати про те, щоб рожева вода, яку ви використовуєте, була чистою і без добавок, оскільки очі чутливі до пилу та інфекцій. Забезпечує захист від пилу та забруднень повітря; почервоніння і запалення ока; та шкідливі інгредієнти косметичних засобів.

На цій же підставі рожева вода корисна від прищів. Його очищаючі властивості разом зі здатністю видаляти олію, бруд і забезпечувати антибактеріальний відпочинок, зменшує акне і запобігає появі прищів у майбутньому.

№ 4. Трояндова вода надає волоссю природний блиск
трояндова вода

Трояндову воду можна наносити на шкіру голови, щоб видалити жир і бруд, відновивши природний блиск волосся. Трояндова вода для волосся є хорошою альтернативою шампуню, виступаючи як природний очищувач і кондиціонер.

Ви можете використовувати рожеву воду, щоб волосся сяяло.

Ось 5 ПРИЧИН ВИКОРИСТАТИ ТРОЯНДОВУ ВОДУ ДЛЯ ВОЛОСЯ.

№ 5. Трояндова вода підтримує природний pH-баланс шкіри
Мила та засоби для очищення, вироблені хімічними речовинами, порушують баланс pH нашої шкіри, роблячи її схильною до бактерій, які викликають різні захворювання шкіри, такі як висипання та прищі. Рожева вода має середній рівень pH 5,5. Ця властивість допомагає рожевій воді повернути шкірі її нормальний рівень pH.

№6. Трояндова вода зволожує та освіжає шкіру
трояндова вода

Трояндова вода - це повністю натуральний тонік для шкіри без додавання хімічних речовин. Тонізи з трояндовою водою чудово витягують бруд і надлишок жиру з пор, не порушуючи природного балансу pH.

У вас суха шкіра? Спробуйте ці 6 простих МАСОК ДЛЯ СУХОЇ ШКІРИ!

№ 7. Трояндова вода може зменшити лупу
Трояндова вода при використанні для волосся і шкіри голови може допомогти в боротьбі з проблемою лупи. Добре зволожує та кондиціонує волосся. Для кращих результатів проти лупи можна приготувати суміш, замочивши насіння пажитника в рожевій воді на ніч, а потім розтерти їх до напіврідкої пасти. Це можна нанести безпосередньо на шкіру голови, залишити на годину, а потім промити шампунем. Використовуйте цей метод раз на тиждень для отримання гарних результатів.

Ще кілька переваг рожевої води
Носіння рожевої води в пляшці з розпилювачем діє як чудовий засіб для розпилення обличчя та нанесення макіяжу. Завдяки йому ваше обличчя добре зволожене, а ваша шкіра буде свіжою. Завдяки своїй м’якості, він чудово підходить для чутливої ​​шкіри. Якщо у вас є режим, який включає трояндову воду і творить для вас чудеса, поділіться з нами в коментарях.

Як використовувати трояндову воду для сяючої шкіри
Скраб з вівса, меду та трояндової води для сяючого обличчя
Інгредієнти:

Овес – 2 столові ложки
Мед – 1 чайна ложка
Трояндова вода – 2 столові ложки
Спосіб застосування: подрібніть овес до отримання грубого порошку. Додайте мед і рожеву воду. Перемішайте, щоб вийшла груба паста. Нанесіть і протріть м’яко, круговими рухами. Змийте теплою водою.

Якщо у вас суха шкіра, спробуйте ці ефективні засоби, використовуючи ТРОЯНОВУ ВОДУ ДЛЯ СУХОЇ ШКІРИ.
Маска з картоплею та рожевою водою для освітлення волосся на обличчі
Інгредієнти:

Картопляний сік – 1 столова ложка
Трояндова вода – 1 столова ложка (якщо у вас суха шкіра, додайте мед)
Спосіб застосування: змішайте картопляний сік і рожеву воду, щоб отримати водянистий розчин. Для сухого типу шкіри можна додати навіть половину чайної ложки меду. Нанесіть це на обличчя і залиште на ніч. Вранці змийте водою.

Як використовувати трояндову воду від прищів
Скраб від чорних крапок з лимоном, цукром і рожевою водою
Інгредієнти:

Сік 1 лимона
Трояндова вода – 1 столова ложка
Цукор – 1 столова ложка
Спосіб застосування: переконайтеся, що ви використовуєте дрібний цукор, а не дуже гранульований. Цукор може бути занадто жорстким для вашої шкіри обличчя. З’єднайте всі інгредієнти, щоб зробити скраб. Нанесіть це на обличчя та м’яко протріть 5 хвилин, зосередившись на Т-зоні та зонах підборіддя. Змийте водою.

Маска для обличчя з глиною та рожевою водою проти прищів
Інгредієнти:

Трояндова вода – 1 столова ложка
Глина/Мултані Мітті/Земля Фуллера – 1 столова ложка з горкою
Олія чайного дерева – 2-3 краплі
Спосіб застосування: додайте 2-3 краплі олії чайного дерева до порошку глини разом з рожевою водою, щоб отримати однорідну пасту. Нанесіть тонким шаром на обличчя і дайте висохнути. Змийте прохолодною водою, а потім нанесіть тональний крем на водній основі. Робіть це двічі на тиждень.

Нічна маска для обличчя з рожевою водою та лимоном
Інгредієнти:

Сік 1 лимона
Трояндова вода – 1 столова ложка
Спосіб застосування: змішайте обидва інгредієнти і рівномірно нанесіть на обличчя та шию. Тримайте його на ніч. На наступний ранок вмийте обличчя.

Як використовувати трояндову воду для очей

Молоко та рожева вода від темних кіл
Інгредієнти:

Холодне молоко – 1 столова ложка
Трояндова вода – 1 столова ложка
Спосіб застосування: додайте рожеву воду до молока в невеликій мисці. Візьміть два ватних диска і змочіть їх у розчині рожевої води та молока. Покладіть подушечки на очі на 10 хвилин. Вам не потрібно промивати очі після зняття прокладок. Робіть це щодня, поки темні кола не стануть світлішими.

Трояндова вода для втомлених очей
Прохолодну рожеву воду можна використовувати, щоб заспокоїти втомлені очі. Використовуйте трохи звичайної води, щоб розбавити охолоджену рожеву воду. Побризкайте очі цим розчином.

Як використовувати трояндову воду для сухої шкіри
Нічна маска з рожевою водою та гліцерином для сухої шкіри
Інгредієнти:

Гліцерин – 3 чайні ложки
Трояндова вода – 3 чайні ложки
Лимонний сік – 1 чайна ложка
Спосіб застосування: змішайте гліцерин і рожеву воду. Далі додайте лимонний сік і перемішайте. Перелийте суміш у пляшку з розпилювачем. Перед сном нанесіть суміш на обличчя і втирайте її в шкіру. Залиште на ніч і змийте на наступний ранок.

Маска для обличчя з трояндовою водою, папайєю та сандаловим деревом для сухої шкіри
Інгредієнти:

Сандаловий порошок – 2 чайні ложки
Трояндова вода – 1 столова ложка
Стигла папайя – 2 скибочки
Інструкції: вимийте шматочки папайї (ви хочете видалити будь-які сліди пестицидів). Розімніть скибочки до стану кашки та змішайте з рожевою водою та сандаловим деревом. Нанесіть маску на обличчя на 10 хвилин. Для змивання використовуйте холодну воду.

Як зробити тонік з рожевою водою?
Якщо ви занадто скептично ставитеся до використання очисного засобу, кожен раз, повертаючись додому, ви можете пропустити цю частину і використовувати альтернативу, як-от рожеву воду. Використання рожевої води на обличчі перед макіяжем і після зняття макіяжу може надати вашій шкірі справжнє сяйво та очистити її зсередини.

Рецепт тоніка з трояндовою водою своїми руками
Інгредієнти:

10-15 тулсі карнизів
Пелюстки троянд з 2 квіток
Пляшка мінеральної води 1 500 мл
Спосіб приготування: додайте воду, пелюстки троянд і листя тулсі в каструлю. Доведіть до кипіння на середньому вогні. Дайте варитися, поки вода не зменшиться вдвічі. Охолодіть і зберігайте в пляшці з розпилювачем. Для жирної шкіри ми рекомендуємо тонік на основі яблучного оцту.

Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*
100% гарантия качества
100% гарантия качества
14 дней на возврат товара
14 дней на возврат товара
Доставка по всей стране
Доставка по всей стране
Самовывоз из магазина
Самовывоз из магазина