Бурштинова пудра-прадавня користь

Categories

Бурштинова косметична пудра
Натуральний бурштиновий порошок для косметичного застосування
 

Натуральний бурштиновий порошок, менший 20 мій (для кремів тощо) або менший 120 мій (для пілінгу)
 

Завдяки новій і вдосконаленій технології подрібнення та просіювання ми пропонуємо нашим клієнтам ще кращу якість порошку, ніж дотепер.

Від 20 до 120 мікрон як доповнення до мазі та/або як пілінг обличчя та пілінг тіла – основний інгредієнт

Витяг із німецької патентної заявки:

Замість стандартних медичних масажів у цьому винаході використовується бурштиновий порошок в лініменті, що сприяє хорошому і здоровому масажу, тим самим викликаючи статичну електрику через тертя шкіри.

Висока цінність бурштину в медицині Античності та Середньовіччя була добре оцінена і спочатку заснована на забобонах. Навіть до сучасних часів електростатичну електрику приписували таємничим силам.

Найтонший бурштиновий порошок, подрібнений до мікроскопічного розміру, має приємну м’якість, яка діє на шкіру, і не стає в’язкою при високій температурі тіла, оскільки температура його плавлення становить близько 350 градусів за Цельсієм.

Його необхідно наносити на суху шкіру.

Успіх бурштинового порошку при втиранні в шкіру полягає в тому, що під час масажу молекули бурштину виробляють статичну електрику і утворюють на шкірі електричне поле, яке проникає в тіло, якщо людина потребує такого виду медичної допомоги.

Специфікація:

Пряма закупівля натурального бурштину в Росії
Ексклюзивне використання очищеного натурального балтійського бурштину, гарантія нашої німецької компанії
Відсортовано вручну: тому що чорні, зелені або певні бурштинові камені можуть містити кору, грунт, мох та інші забруднення.
Відсутність відходів подрібнення, відсутність забруднення частинками подрібнення
Стерилізація поверхні перед фрезеруванням
Процедура нетермічного подрібнення (збереження всіх природних компонентів / водянистих, а також масляних)
Кінцеве просіювання регулюється на 20/30/40/50/100-200my
Мікробіологічні та планометричні дослідження відомих інститутів
Вологість нижче 3%
Умови використання косметики виконані
 

Додатки:

Для розгладження шкіри або для закріплення потрісканої шкіри - використовуйте для виробництва косметичних засобів самих різних видів: денний і нічний крем, крем для рук, сонцезахисний крем, крем для очей, бальзам для ніг, лосьйон для тіла, гель для душу
Дуже ефективно як пілінг (використовується з двома видами масажних подушечок, наповнених шматочками бурштину): видаляє поверхневі частинки шкіри
Сонцезахисний порошок: Захист від ультрафіолетового випромінювання (сонячний захист)
Компонент серії догляду за волоссям
Використовуйте як масажну пудру, пакет для ніг
Можливо, в майбутньому як компонент харчової добавки
У тесті також використання з медичною допомогою
Бактерицидний ефект
SSСтиптичний ефект: наші шліфувальні машини для шліфування бурштину вдавлюють свої рани, які були викликані контактом з шліфувальними дисками, негайно в бурштин, щоб зупинити кровотечу.
 

Аналіз використання в косметичних або особистих продуктах

100% натурального балтійського бурштину (C10H16O + (H2S) - зведене приблизне значення Географічне походження: країни Балтії
Вологість: менше 1%

Мікробіологічний аналіз:

Candida albicans не існує ISO 18416:2007
Загальна кількість мікробів 7,9±3,8 x 10 менше 1 г/мл ISO 21149:2006
Pseudomonas aeruginosa не існує ISO 22717:2006
Staphylococcus aureus не існує ISO 22718:2006

Лікування бурштином Мошкова (2002)

Н.Н.Мошков, лікар і медико-біологічний директор Інституту бурштину та регіональних мінеральних джерел у Калінінграді (Кенігсберг), пише у своїй книзі «Бурштин в медицині та косметології» - Калінінград 2002, що натуральний бурштиновий порошок добре показаний для масажу шкіри. :

Бурштиновий порошок стимулює ріст волосся і покращує якість волосся. Під час лікування (протягом 4-6 тижнів кожні 2 дня) бурштиновий порошок слід втирати в голу шкіру голови, а також вкриті волоссям частини. Через 4-6 тижнів волосся починає рости і якість волосся покращується.
лікування захворювань щитовидної залози: зону навколо щитовидної залози необхідно масажувати бурштиновою пудрою 3-5 хвилин щодня протягом 10 днів; потім кожен 2-й день (також 10 сеансів масажу).
Для лікування дрібних кровоносних судин: необхідно помасажувати всю кінцівку і сильно втирати бурштиновий порошок, поки частина тіла не стане теплою. Також слід масажувати шкіру над шийним хребцем для верхніх кінцівок і над поперековим хребцем для нижніх кінцівок. Цикл лікування включає 10 зустрічей щодня і ще 10 зустрічей кожного наступного дня. При необхідності весь цикл лікування можна повторити після тижневої перерви протягом 1-3 місяців.

Recommend
Fast Order
Fast Order
Comments
No reviews yet
Write your comment
Name*
Email
Enter your comment*
100% quality guarantee
100% quality guarantee
14 days for return
14 days for return
Nationwide delivery
Nationwide delivery
Pickup
Pickup