Муцин равликів для шкіри

Categories

Слиз із равликів деякий час був популярним косметичним продуктом за кордоном, але тепер споживачі в США користуються кремами та лосьйонами.

Скажіть це тричі швидко: глікокон’югати Helix aspersa Muller.

Тепер скажіть переклад: равликовий слиз.

Вас це змусило здригнутися?

Одним з найновіших кремів для обличчя, які потрапили в косметичну промисловість США, є низка продуктів, виготовлених із слизу равликів.

Правильно, липкий, липкий осад, який равлики залишають після себе.

І як би неприємно й екзотично не звучала слиз равликів, врахуйте той факт, що ми регулярно наносимо всілякі тваринні, рослинні та мінеральні суміші на наші обличчя, тіло та волосся.

Імовірно, кофеїн зменшує набряки очей, пташиний послід заспокоює та освіжає шкіру, стовбурові клітини троянд усувають зморшки та сонячні плями, а риб’яча луска освітлює шкіру.

Тепер споживачі в Сполучених Штатах можуть придбати продукти зі слизу з равликів у великих торгових точках, а також в Інтернеті.

Равликовий слиз протягом всієї історії
Як низькому равлику вдалося змінити статус?

Насправді це чекало на своїх крилах вже давно.

Як повідомляється, Гіппократ прописував подрібнених равликів і кисле молоко, щоб зняти запалення шкіри.

Протягом століть у невеликих сільських громадах на півдні Італії слиз равликів використовувався для полегшення бородавок, мозолів і вугрів.

Потім равликовий слиз вийшов з тіні в 1980-х.

Французькі кухарі, які перетворили скромних черевоногих молюсків на масляні закуски з часником, які називаються ескарго, вели активну справу з чилійською родиною, яка вирощувала та експортувала равликів.

Чилійські робітники часто різали собі руки й руки об металеві клітки, і вони помітили, що равликовий слиз ніби загоює рани та пом’якшує шкіру.

Завжди в пошуку найсучасніших косметичних продуктів, південнокорейська індустрія догляду за шкірою взялась за слиз равликів і виділила серйозні кошти на дослідження та розробки на лікування, що зародилося.

Південнокорейські вчені заявили, що їхні тести підтвердили, що фільтрат секреції равликів зволожує шкіру, збільшує пружність, покращує гіперпігментацію та містить антимікробні властивості, які можуть допомогти уникнути прищів та деяких видів розацеа.

«Дослідження показали, що вони допомагають стимулювати утворення колагену та еластину, а також відновлювати зволоження», – сказала Шарлотта Чо, автор книги «Маленька книга догляду за шкірою: корейські секрети краси для здорової, сяючої шкіри», сертифікований косметолог і співзасновник корейського магазину краси та стилю життя Soko Glam.


Равлик на полицях
Коли суміш потрапила на азіатський ринок, вона швидко завоювала майже культову аудиторію.

Наступним кроком став міжнародний експорт продуктів зі слизу з равликів, і торговельні шляхи вже були відкриті через агресивний охоплення південнокорейської косметичної промисловості вартістю 7 мільярдів доларів.

За даними уряду Південної Кореї, їхня косметична промисловість є восьмою за величиною у світі.

З таким впливом не дивно, що продукти зі слизу равликів були призначені для аптек США, косметичних прилавків та онлайн-магазинів.

Сьогодні Target, Ulta Beauty, CVS Pharmacy та Amazon продають креми для обличчя та очей, які містять слиз равлика.

Крім того, безліч оглядів в Інтернеті вказують на те, що американці, які шукають джерело молодості, напилюються равликовим слизом.

«Універсальний крем Mizon Black Snail All-In-One містить міцний фільтрат слизу чорної равлики на 90 відсотків, який містить всю слиз чорної равлики, а також 20 різних рослинних екстрактів, яких немає в класичному кремі All-In-One Mizon», – повідомляє Charlotte's Book, онлайн-довідник лікарів і практиків, присвячений всьому прекрасному.

«М’яка текстура крему Black Snail Cream дозволяє легко намазувати його; невеликої кількості буде достатньо», – додає сайт. «Він виконує важку роботу, зберігаючи шкіру зволоженою протягом усього дня, але має надзвичайно легку текстуру. Це ідеально підходить для людей, яким потрібно використовувати більш густий крем, але не хочуть мати справу зі звичайною жирною текстурою суперзволожуючого зволожуючого крему. Всього після кількох днів використання ми виявили, що наша шкіра стала більш зволоженою та пружною».

Що думають дерматологи
Уряд США не тестує і не регулює косметику, але дерматологи в Сполучених Штатах зважують на власні дослідження.

Деякі кажуть, що равликовий слиз є неперевіреною модою, і споживачам слід бути обережними. Інші ручаються за продукти.

«Равликовий слиз тисячоліттями використовувався в народній медицині для лікування різноманітних шкірних захворювань, починаючи від ран і закінчуючи акне», — сказав Healthline доктор Джошуа Зейхнер, директор косметичних та клінічних досліджень у дерматології лікарні Маунт-Сінай у Нью-Йорку. .

«Зовсім недавно його включили в косметичні схеми догляду за шкірою», — додав він. «Багата на зволожувач гіалуронової кислоти, равликовий слиз має зволожуючі властивості шкіри. Він також містить високий рівень антиоксидантів, які заспокоюють запалення в шкірі та сприяють виробленню здорового колагену».

Якщо вас не збентежила ідея наносити слиз равликів на шкіру, дерматологи рекомендують почати з нанесення невеликої кількості на певну ділянку, щоб перевірити на наявність алергії або шкірних реакцій.

Оскільки ваше тіло, ймовірно, ніколи не було тісно пов’язане зі слизом равликів, у вас можуть виникнути побічні реакції.

Якщо у вас чутлива шкіра, виконуйте цю процедуру обережно. Виробники кажуть, що ви побачите позитивні результати через два-чотири тижні.

P.S.:Маємо власних равликів для Ваших потреб!

Recommend
Fast Order

Склад:масло африканського нерафінованого ши ручної роботи(Grade A),какао,кокосу,зеленої кави,олія аргани рерафіновані,равликовий муцин,колаген водоростей,крохмаль кукурудзяний,ефірні олії троянди,неролі,ладану

Коротко про властивості равликового муцину:

-багатий великою кількістю колагену та еластину,гліколевою,гіалуроновою кислотою;
-пришвидшує регенерацію клітин шкіри;
-практично № 1 у боротьбі з мімічними зморшками і післяопіковими рубцями;
-наука:розгладжує шкіру у середньому зменшуючи кількість зморшок на 29%,а їх глибину на 16%
-масло зерен зеленої кави-протинабряковий засіб,найкраще підходить для шкіри довкола очей та при "мішках" і темних колах,глибоко живить шкіру

P.S.:не переймайтесь!Під час створення засобу ніхто з акторів не постраждав 
Слиз равлики виділяють під класичну музичку,або їх просто лоскочуть...

Вага:15 г

Термін придатності 12 міс:

Fast Order
Fast Order
Comments
No reviews yet
Write your comment
Name*
Email
Enter your comment*
100% quality guarantee
100% quality guarantee
14 days for return
14 days for return
Nationwide delivery
Nationwide delivery
Pickup
Pickup