Мінерали солі Мертвого моря для вашої шкіри: 10 основних переваг

Categories

Ваша шкіра суха, груба чи просто не така гламурна, як ви б хотіли? Ви можете спробувати інший дорогий, неефективний зволожуючий крем. Або ви можете піти іншим шляхом і спробувати продукт, який використовує сіль мертвого моря!

Сіль Мертвого моря - один з найкращих продуктів, які ви можете використовувати для шкіри. Ось 10 переваг, яких ви можете очікувати від мінералів солі мертвого моря.

Що таке сіль Мертвого моря?
Сіль Мертвого моря - це морська сіль, яка береться безпосередньо з Мертвого моря в Ізраїлі.

Можливо, ви подумаєте: «Яка різниця між сіллю Мертвого моря та звичайною морською сіллю?» Як виявилося, мінеральний склад значно відрізняється.

У той час як більшість морської солі містить 85% хлориду натрію, сіль Мертвого моря має набагато нижчий вміст хлориду натрію (30,5%). Замість нього сіль Мертвого моря містить магній, натрій, калій і кальцій, а також інші мінерали. Ці мінерали мають безліч переваг для шкіри та здоров’я людини.

Це має багато людей, які видобувають сіль Мертвого моря з води і продають її за цілющі переваги. Його можна знайти в багатьох кремах для обличчя, шампунях і бомбочках для ванн, щоб назвати лише деякі з них. Якщо ви ніколи не пробували сіль Мертвого моря, ви можете бути вражені тим, на що вона здатна.

Без зайвих зусиль, ось найкращі переваги солі Мертвого моря.

1. Зволоження
Для початку поговоримо про сухість шкіри.

Сіль Мертвого моря - чудовий зволожувач сухої шкіри. У ньому багато магнію, який зволожує вашу шкіру, безпосередньо зміцнюючи ліпідний бар’єр шкіри. Не дозволяйте «сольовій» частині вас обдурити – вам буде важко знайти кращий зволожувач шкіри, ніж сіль Мертвого моря.

Для повної зволоженої шкіри спробуйте замочити в солі Мертвого моря. Наповніть ванну, додайте значну кількість солі Мертвого моря (ви можете отримати її у бомбочці для ванни та рідині для ванни для полегшення) і насолоджуйтесь ванною з солі Мертвого моря. Вам сподобається те, що він робить для вашої шкіри.

2. Видаліть мертву шкіру
Мертва шкіра – це найгірше. Він може потьмарити вигляд вашої шкіри і навіть закупорити пори!

Сіль Мертвого моря є чудовим відлущувачем. Нанесіть його на мочалку і протріть все тіло скрабом під душем або ванною. Сіль Мертвого моря відлущить всю мертву шкіру і допоможе прискорити процес омолодження вашої шкіри, пропонуючи вам набагато більш живу шкіру в цілому.

Ви можете зробити власний сольовий скраб Мертвого моря, скориставшись цим корисним посібником. Це полегшить нанесення солі Мертвого моря як відлущувач.

3. Відновіть свої м'язи
Однією з найменш очікуваних, але найдивовижніших переваг солі Мертвого моря є її знеболюючі властивості.

Тонни людей, від спортсменів до тих, хто займається фізичною роботою, використовують сіль Мертвого моря, щоб розслабити м’язи та полегшити біль. Сіль Мертвого моря допомагає в цьому, оскільки містить багато натрію і броміду, відомих протизапальних засобів. Ці мінерали допомагають розслабити м’язи і розслабити тіло, пропонуючи розслаблення навіть при болю.

Сіль Мертвого моря навіть допомагає при хронічних ревматичних захворюваннях. До них належать ревматоїдний артрит, остеоартрит колінного суглоба та псоріатичний артрит.

Сіль Мертвого моря є чудовою природною альтернативою таким речам, як міорелаксатори та знеболюючі. Наступного разу, коли ви відчуєте себе обгорілим і боляче, просто замочіть солі Мертвого моря.

4. Знайдіть полегшення від захворювань шкіри
Ви страждаєте від екземи, псоріазу чи іншого хронічного захворювання шкіри?

Спробуйте додати сіль Мертвого моря в суміш для догляду. Усі мінерали солі Мертвого моря – від броміду, цинку та магнію – не тільки підсилюють зволоження, але й зменшують запалення. Це не тільки допоможе вам розслабитися, але також допоможе зволожити суху шкіру, спричинену захворюваннями шкіри.

Одним з найгірших наслідків цих станів є свербіж шкіри. Сіль Мертвого моря допоможе вам відчути менше свербіння і надасть вам зволожену шкіру, яка тримається тривалий час. Ви можете спробувати сіль Мертвого моря як альтернативу іншим засобам для шкіри або в поєднанні з ними.

5. Лікуйте прищі
Сіль Мертвого моря - дуже грамотний засіб для очищення шкіри, і вона може дуже допомогти в боротьбі з прищами.

Секрет очищення шкіри від солі Мертвого моря та її сили в боротьбі з акне полягає в сірці. Сірка має протимікробні властивості і діє так само, як і саліцилова кислота, поширене засіб проти акне. Однак сірка більш ніжна для шкіри, а деякі навіть вважають, що вона більш ефективна!

Сіль Мертвого моря містить велику кількість сірки, що робить її чудовою для боротьби з акне і плямами. Ви можете знайти ці переваги, якщо просто замочити морську сіль або зробити скраб, подібний до попереднього. Це робить сіль Мертвого моря хорошою альтернативою розчинам із побічними ефектами, таким як Аккутан.

6. Попрощайтеся з лупою
Лупа може стати неприємним станом у найгірший час.

На щастя, сіль Мертвого моря може допомогти вам попрощатися з цими маленькими білими пластівцями. Все, що вам потрібно зробити, це змішати його з шампунем і нанести на шкіру голови. Сірка та натрій у солі допоможуть видалити поточну лупу та зменшать її в майбутньому.

Коли ви наносите сіль Мертвого моря на шкіру голови, вона поглинає додаткову вологу. Це зупиняє ріст дріжджів, зупиняючи тим самим появу лупи! Якщо вам важко знайти ефективний шампунь від лупи або просто ненавидите шампунь від лупи взагалі, спробуйте сіль Мертвого моря!

7. Виглядайте молодшими
Однією з найкращих переваг солі Мертвого моря є антивіковий ефект.

Ми вже говорили про те, як сіль Мертвого моря чудово відлущує, зволожує та пом’якшує шкіру. Виявляється, всі ці переваги допоможуть вам виглядати набагато молодше при регулярному використанні!

Сіль Мертвого моря утримує вологу в шкірі і допомагає шкірі утримувати воду. Завдяки цьому ваша шкіра виглядає свіжою та зволоженою протягом усього дня. Використання солі Мертвого моря в повсякденній рутині обличчя може навіть зменшити появу зморшок і запобігти появі нових!

Кожен хоче виглядати молодше, і сіль Мертвого моря — це природний і простий спосіб досягти цього.

8. Позбудьтеся целюліту
Чи є у вас целюліт в тих місцях, де ви б не хотіли цього?

Целюліт трапляється з кращими з нас, і боротися з ним може бути важко. Якщо вам важко впоратися з целюлітом, спробуйте скраб з солі Мертвого моря.

Мінерали, що містяться в солі Мертвого моря, підсилюють метаболізм клітин вашої шкіри і збільшують приплив крові до ділянок, на які ви її наносите. Таким чином, сіль Мертвого моря не тільки робить вас молодшим і зволоженим, але може зменшити прояв целюліту.

9. Детоксикація
Нам усім час від часу необхідний хороший детокс, а сіль Мертвого моря — чудовий спосіб детоксикації.

Найкраще це зробити за допомогою соляної грязі Мертвого моря або маски для обличчя. Коли ви надягаєте продукт, він поглине всілякі токсини з вашої шкіри, коли вона сидить. Сюди входять мертві клітини шкіри, олії та інші забруднення, які ви, можливо, не помічали.

Детоксикація зменшує ваші шанси на появу акне, закупорки пір і чорних крапок. Він також надає шкірі м’якшого вигляду й відчуття, а також надає загальне здорове сяйво. Найкраще, що все натуральне!

10. Зменшити стрес
Нарешті, відмочування солі Мертвого моря є чудовим знижувачем стресу в будь-який час дня.

Взагалі прийняття ванни – це відмінний спосіб знизити стрес. Однак додавання солі Мертвого моря до цієї ванни значно збільшує ефект зняття стресу.

Як згадувалося раніше, сіль Мертвого моря розслабляє м’язи і знімає біль в тілі. Це заспокоює ваш розум, дозволяючи відчути себе без стресу після довгого робочого дня. Ви забудете про свої болі і зможете зосередитися на зціленні.

Поєднайте це з усіма перевагами солі Мертвого моря, і ви ввійдете в стан ейфорії. Ви будете знати, що ваша шкіра оновлюється та зволожується. Ви будете з нетерпінням сподіватися виглядати молодше, ніж раніше, і побачити, як ваш целюліт зменшиться.

Ви можете ще більше зняти стрес за допомогою бомбочки для ванни з солі Мертвого моря або ароматичного розчину. Як би ви не робили це, сіль Мертвого моря дасть вам найкращу ванну для зняття стресу у вашому житті.

Recommend
Fast Order
Fast Order
Fast Order
Comments
No reviews yet
Write your comment
Name*
Email
Enter your comment*
100% quality guarantee
100% quality guarantee
14 days for return
14 days for return
Nationwide delivery
Nationwide delivery
Pickup
Pickup